Britneyn alapää vilahti – turvamies haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo kesäkuussa kuinka poptähti Britney Spearsin entinen henkivartija haastoi poptähden oikeuteen, koska tämä oli pahoinpidellyt lapsiaan ja ahdistellut henkivartijaa seksuaalisesti. Nyt tapauksesta on tullut esiin uusia seikkoja, kun paperit on viimein jätetty oikeuteen.

Laulajan entinen turvamies ja entinen poliisi, 29-vuotias Fernando Flores, väittää Britneyn esitelleen toistuvasti alastonta vartaloaan hänelle ja vetäneen hänet mukanaan makuuhuoneeseen. Turvamiehen ystävät vahvistivat, että laulaja lähenteli Floresia toistuvasti ja että mies tunsi menettävänsä työnsä ellei hän suostuisi läheisempään kanssakäymiseen. Asiakirjoissa tapahtumista kerrotaan muiden muassa näin.

– Hänellä oli yllään valkoinen paljastava mekko. Hän käveli kaapille ja pudotti tahallaan sytyttimensä lattialle. Sitten hän kumartui nostamaan sitä niin, että hänen mekkonsa paljasti paljaat sukuelimet. Tapaus aiheutti Floresille shokin, haasteessa kerrotaan.

Lisäksi Flores väittää, että Britney olisi pahoinpitellyt lapsiaan. Hänen mukaansa laulaja pyysi saada henkivartijan vyötä lainaksi, jotta olisi voinut ojentaa 3- ja 4-vuotiasta poikiaan. Lisäksi mies väittää Spearsin syöttäneen lapsille tahallaan simpukoita joille pojat ovat allergisia. Tästä syystä molemmat saivat voimakkaita kipuja. Britney Spears on luonnollisesti kiistänyt väitteet, mutta sosiaaliviranomaiset ovat ottaneet asian tutkittavakseen.