Conan O’Brien veti pidemmän korren – Jay Lenon katsojaluvut romahtivat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuodesta ympäri maailmaa oli otsikoissa lukuisia kertoja tapaus, jossa televisiotähti Conan O’Brien otti lopputilin jouduttuaan riitoihin NBC-televisiokanavan kanssa The Tonight Show -ohjelmansa takia. Lopulta Conanin tilalle palasi ohjelman aikaisempi isäntä Jay Leno.

Leno aloitti suositun keskusteluohjelman ruorissa maaliskuussa, eli nyt takana on puolen vuoden pesti. Katsojalukujen valossa paluu on sujunut varsin heikoisti, sillä ohjelman katsojaluvut ovat romahtaneet selvästi Lenon palattua isännäksi. Asiasta uutisoineen Yahoo! Newsin mukaan The Tonight Show With Jay Leno -ohjelmalla on nykyisin selvästi vähemmän katsojia kuin Conanilla aikanaan.

Nykyisin Lenolla on keskimäärin 3,8 miljoonaa katsojaa 18 – 49 -vuotiaiden tavoitellussa ikäryhmässä. Määrä on laskenut puolessa vuodessa lähes neljänneksen. Conan O’Brien aloittaa puolestaan marraskuussa kaapelikanavalla oman Conan-nimisen keskusteluohjelman.