Jessica Simpson paisui entisestään – katso uudet kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-näyttelijä ja laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa nousseen elopainonsa ja sen myötä rehevämmäksi muuttuneiden muotojensa merkeissä. Hän on samalla kaikessa hiljaisuudessa seurustellut ukkomiehen kanssa jo keväästä saakka.

Jessica ja NFL-tähti Eric Johnson ikuistettiin taannoin palaamassa yhteiseltä lemmenlomalta, vaikka Johnson on edelleen naimisissa toisen naisen kanssa. Sittemmin Jessica on kertonut haluavansa muhkeamman takapuolen vaikkapa rintojensa kustannuksella. Nyt Jessica on kuvattu pukeutuneena mustaan kaapumaiseen asuun, joka ei kuitenkaan onnistunut peittämään hänen entisestään rehevöityneitä muotojaan. Katso kuvat tästä.

Country-laulajana itsensä pääosin viime vuodet elättänyt Simpson nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa The Price of Beauty -nimisessä realitysarjassa. Naisten ulkonäköpaineisiin keskittyvässä sarjassa Simpson kiertää ympäri maailmaa ottamassa selvää, mitä kaikkea naiset ovat valmiita ulkonnäkönsä eteen tekemään.