Paris Hilton vilvotteli valtameren aalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton oli pari viikkoa sitten tiiviisti otsikoissa tuoreimmalla huumepidätyksellään, jossa hänen hallustaan löytyi Las Vegasissa kokaiinia. Sittemmin Hilton suuntasi Havaijille odottamaan kohun laantumista paparazzien ulottumattomissa.

Nyt Paris on kuvattu jälleen nauttimassa auringonpaisteesta rannalla. Vauhdikas perijätär keikisteli kuvaajien edessä muiden muassa Tyynen valtameren vilvoittavissa aalloissa. Hänen timmi bikinivartalonsa oli tällä kertaa peitetty yksiosaisella uimapuvulla. Katso kuvat tästä.

Taannoisen huumepidätyksensä jälkeen Paris Hilton putkasta jo kolmessa tunnissa, kun normaalisti vastaavassa tilanteessa kuluu vähintään kuusi tuntia. Poliisin mukaan Hilton ei kuitenkaan saanut varsinaista erikoiskohtelua, sillä hän pääsi lähtemään välttääkseen kaaosta, jonka julkkistähteä kuvaamaan rynnänneet paparazzit ja muut ihmiset olisivat poliisilaitoksen edustalla aiheuttaneet.