35-vuotias poptähti menehtyi traagisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen LFO-yhtyeen jäsen Richard Burton ”Rich” Cronin on kuollut 35-vuotiaana. Bostonilaisyhtyeen laulaja menehtyi keskiviikkona hävittyään viisi vuotta kestäneen taistelunsa leukemiaa vastaan.

Laulajan traagisesta kuolemasta raportoi ensimmäisenä Twitter-blogissaan N Sync -poikabändin laulaja Lance Bass, TMZ uutisoi. LFO-yhtyeellä oli aikoinaan sama manageri kuin Backstreet Boys ja N Sync -yhtyeillä, Lou Pearlman. Vuonna 1995 perustettu LFO-yhtye tuli Yhdysvalloissa tunnetuksi muiden muassa vuonna 1999 julkaistusta Summer Girls -hitistään, joka nousi aikanaan Yhdysvaltojen singlelistan kolmoseksi.

Yhtye hajosi vuonna 2003, ja kaksi vuotta myöhemmin Cronin sairastui leukemiaan. Vuonna 2007 Cronin osallistui realityohjelmaan useiden muiden poikabändiläisten kanssa ja seuraavana vuonna hän julkaisi sooloalbuminsa Billion Dollar Sound. LFO-yhtye teki lyhyeksi jääneen paluun viime vuonna. Viimeiset elinvuotensa Cronin käytti myös keräämällä rahaa hyväntekeväisyyteen.