Tässä ovat Kuorosodan uudet joukkueenjohtajat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelosen suosituimpiin ohjelmiin kuuluva Kuorosota alkaa kolmannen tuotantokauden merkeissä 14. marraskuuta. Tällä kaudella artistit edustavat mitä monipuolisinta musiikillista taustaa.

Tänä syksynä luvassa on Kuorosodan historian suurin tuotantokausi. Oulusta kuoronjohtaksi on valittu Suvi Teräsniska, Vantaalta Meiju Suvas  ja Helsingistä Emma Salokoski, Pihtiputaalta Pete Parkkonen, Kuopion kuoronjohtaja on Reckless Love -solisti Olli Herman ja Lahdesta mukaan lähtee hiphop-artisti Aste.

Suorat lähetykset nähdään uudesta Hernesaaren studiosta, joka on isoin sarjatuotantoon käytetty studiotila Suomessa. Tällä kaudella on myös tarkoitus kerätä entistä enemmän rahaa hyväntekeväisyyteen, kun Nelosen lahjoittaman 40.000 euron lisäksi jokaisen artistin hyväntekeväisyyskohde saa osan puhelinäänestyksen tuotoista itselleen. Kuorosodan juontaa tuttuun tapaan Kristiina Komulainen, joka toimii tällä kaudella myös ohjelman käsikirjoittajana.