Tuomari haukkui Snookin oikeudessa: ”Lindsay-wannabe!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime kesänä kuinka kohutusta Jersey Shore -realitysarjasta tuttu Nicole ”Snooki” Polizzi joutui pidätetyksi riehuttuaan ja aiheutettuaan pahennusta rannalla vahvasti juopuneena.

Kyseessä ei ollut lopulta mikään pikku juttu, sillä tapausta käsiteltiin eilen myös oikeudessa. Snooki tuomittiin lopulta 500 dollarin sakkoihin ja lisäksi hänelle määrättiin yhteiskuntapalvelua. Oikeudenkäynnissä tuomari läksytti realitytähteä muiden rangaistusten lisäksi myös sanallisesti.

– Olen harkinnut, että kuinka paljon tästä oli käsikirjoitettua. Vain sinä tiedät oliko kannattavaa vaihtaa kunniallisuutesi palkkashekkiin. Sinä näytät käyttäytyvän tässä asiassa aivan kuin haluaisit olla Lindsay Lohan, tuomari totesi.