Uskoisitko että näitä kuvia ei ole photoshopattu? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valokuvien digitaalinen muokkaaminen on nykyisin ennemminkin sääntö kuin poikkeus, ja aika ajoin kuvissa muutetaan hieman muutakin kuin pelkästään värejä ja valoisuutta. Tällaisia tapauksia on vielä tuoreessa muistissa muiden muassa erään kansainvälisen uutistoimiston tapauksessa.

Digitaalisesti muokattujen kuvien vastapainoksi löytyy luonnollisesti runsaasti myös sellaisia otoksia, jotka näyttävät ensimmäisellä silmäyksellä todennäköisesti muokatuilta, mutta jotka ovatkin lopulta aitoja. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on julkaissut tällaisista kuvista kahdeksan upeaa esimerkkiä. Katso kuvat tästä.

Näyttävässä kuvagalleriassa on mukana muiden muassa palapeliä muistuttava meren jää Etelämantereen liepeillä, syntymäpäiväänsä viettävä hattupäinen komodonvaraani, uskomaton kivitaideteos, Illinoisin osavaltiossa tulvan keskellä oleva omakotitalo, merenalainen hotellihuone ja Australiaan rakennettava tuulivoimalapuisto.