BB-Elisabet alasti suihkussa – kuvat leviävät netissä!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään menty jälleen tunneskaalan päästä päähän ainakin naisten osalta, sillä he joutuivat viettämään vuorokauden miehiä pidempään ulkona tehtäväalueen ”autiolla saarella”. Iltapäivällä naiset pääsivät viimein palaamaan BB-taloon.

Aamupäivällä keskusteluissa oli vielä talosta poistuminen kesken kisan, mutta viikkotehtävän loputtua naiset syöksyivät suoraan suihkuun yhdellä joukolla. Muut peseytyivät binikeissä, mutta BB-Elisabet ja BB-Satu suihkuttelivat kuitenkin alasti. Hieman yllättäen tuotantoyhtiö julkaisi nämä nakukuvat verkossa. Katso kuvat tästä.

Verkkosivuilta nämä alastonkuvat ovat nyt levinneet kulovalkean tavoin verkon keskustelu- ja IRC-palstoilla. Samoin kävi äskettäin myös Ksenian kuville, joissa hän esitteli rintojaan BB-talon porealtaassa ja makuuhuoneessa.