BB: Naiset purskahtivat itkuun ulkona – miehille poreallasbileet

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin eilen illalla todellinen asukkaiden kahtiajako. Kerroimme eilen kuinka viikkotehtävän merkeissä ”autiolle saarelle” passitetut asukkaat tultiin viimein pelastamaan, mutta pelastuakseen heidän tuli roikkua minuutin ajan ”laivan reelingillä”.

Miesasukkaat onnistuivat roikkumaan helposti vaaditun ajan, mutta naisilla tehtävän suorittaminen otti koville. Kukaan naisista ei nimittäin päässyt tehtävästä läpi, joten he eivät pelastuneet ja joutuivat siksi jäämään vielä yhdeksi yöksi ulos talon tehtäväalueelle.

Samaan aikaan autiolta saarelta pelastuneille miehille järjestettiin bileet, jonka tiimellyksessä he pääsivät nauttimaan muiden muassa ulkoporealtaasta ja musiikista. Miesten mukaan bileissä oli BB-Marika, joka ei käsivammansa takia saanut osallistua roikkumiseen lainkaan. Ulkona yöpyneet naiset kuulivat miesten musiikin ja heidän tunnelmansa olivat varsin apeat, ja esimerkiksi BB-Mia purskahti jälleen itkuun tilanteen takia.

– Se, että toi musiikki soi niin lujalla on ihan suoraa v**tuilua meille, Mia totesi.