BB-Satu: ”Se on sillä selvä. V**un paha moka!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat saivat hetki sitten huonoja uutisia, kun Isoveli ilmoitti viikkotehtävän epäinnistuneen. Siten yli 400 euron viikkobudjetti vaihtui pariin euroon. Ilmoitus oli luonnollisesti pettymys asukkaille, sillä epäonnistuminen tuli heille yllätyksenä.

Erityisesti BB-Satu otti tappion raskaasti, sillä hän ja muut naiset Marikaa lukuunottamatta olivat asustaneet ulkosalla lähes koko viikon ajan. Tunteenpurkaus oli sen mukainen.

– Me mokattiin. Voi v**tu se on sillä selvä. Paha moka. Otetaanko drinkkiä? Satu kommentoi.

Naisille selvisi, että epäonnistumisen syynä oli ilmeisesti ollut nuotion valvomisen pettäminen sen jälkeen, kun ensimmäinen osa asukkaista – eli käytännössä miehet – olivat päässeet sisään.

– Sori. Me luultiin, että viikkotehtävä päättyi kun te pääsitte sisälle. Olishan se pitänyt tajuta, että olisi pitänyt tulla kuulutus siitä, että se on loppu. Moka tuli ja v**tun paha moka, Satu jatkoi.

Muut naiset olivat samoilla linjoilla.

– Kenellekään ei tullut edes mieleen, että tehtävä olisi jatkunut sen jälkeen kun te pääsitte sieltä pois. Mitäs jätitte meidät sinne. Naiset saarella, BB-Mia komppasi naureskellen.