Seksikkäimmän popkaunottaren kuumimmat bikinikuvat koosteena – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja rankattu brittiläinen poptähti Cheryl Cole tekee nykyisin varsin menestyksekästä soolouraa laulajana ja televisiotähtenä. Toista albumiaan parhaillaan valmisteleva kaunotar nähdään pian todennäköisesti X Factor -ohjelman amerikkalaisversiossa.

Girls Aloud -yhtyeen riveistä alunperin tunnetuksi tullut Cheryl erosi taannoin pettäjämiehestään Ashley Colesta ja seurustelee nykyisin tanssija Derek Houghin kanssa. Taannoin Cheryl oli kuolla malariaan, ja viikkokausien tehohoitojen aikana hän kuihtui silmissä ja menetti suurimman osan muodoistaan.

Vasta viime päivinä hänet on saatu ikuistettua uudelleen bikinikuviin, mutta viihdelehtien kätköistä hänestä löytyy runsaasti myös arkistomateriaalia. Nyt amerikkalainen viihdesivusto on koonnut yhteen näyttävimpiä bikini- ja uimapukukuvia Cherylistä. Katso kuvakooste tästä.