FC Hakan rästit päätyivät protestilistalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valkeakoskelainen jalkapalloseura FC Haka on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä talousvaikeuksiensa merkeissä. Nyt yhtiö on ryhtynyt paikkaamaan talouttaan aloittamalla yleisöannin. Se ei ole kuitenkaan estänyt yhtiötä joutumasta protestilistalle.

Keskiviikon Kauppalehdessä FC Haka on mukana kahdella merkinnällä, joista toinen on 191 euron rästi, jota perii Lindorff Oy. Toinen on puolestaan 2.541 euron rästi, jota perii Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Sormunen kertoi äskettäin Yleisradion uutisille, että pelkkä osakeanti ei tule pelastamaan joukkueen taloutta. Kyseessä on vain yksi osa seuran varainhankintaohjelmaa ja annilla voidaan pohjustaa jo ensi kauden toimintaa. Osakeanneilla pyritään keräämään 150.000 euroa.