Halle Berry pokasi poptähden ex-miehen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on varsin yleistä, että supertähtien seurustelukumppaneina nähdään kollegojen entisiä kumppaneita. Erityisen hyvin tämä selviää Hollywood-tähtien suhteissa, mutta välillä myös hieman kansainvälisemmissä ympyröissä.

Nyt tuoreena esimerkkinä ovat näyttelijä Halle Berry ja hänen uudeksi miesystäväkseen epäilty ranskalainen näyttelijä Olivier Martinez. Brittiläisen Metro-lehden mukaan heidät on nimittäin nyt nähty suutelemassa toisiaan Pariisissa. Silminnäkijöiden mukaan suuteleminen oli kuin kohtaus romanttisesta elokuvasta.

Halle Berry näyttää siis päässeen varsin nopeasti yli ex-miehestään, mallikomistus Gabriel Aubrystä. Olivier Martinez on puolestaan yhdistetty viime päivinä useisiin tunnettuihin kaunottariin, mutta aiemmin hän seurusteli pitkään poptähti Kylie Minoguen kanssa.