Jennifer Lopez hakee avustajaa – pitkää päivää nälkäpalkalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on keskittynyt viime aikoina laulu-uransa sijaan pääasiassa perhe-elämäänsä lastensa ja aviomiehensä Marc Anthonyn kanssa. Nyt hän tarvitsee kuitenkin lisää käsiä hoitamaan juoksevia asioitaan.

Jennifer Lopez hakee nimittäin parhaillaan itselleen uutta avustajaa, mutta jostain syystä hän ei ole valmis maksamaan kovinkaan merkittävää palkkaa raskaasta työstä. Access Hollywood -lehden mukaan JLo tarjoaa nimittäin 5.100 dollarin kuukausipalkkaa vastineeksi siitä, että avustaja on käytettävissä kuusi päivää viikossa ja 12 tuntia päivässä.

– Jennifer syö kuusi tarkasti ajoitettua ateriaa päivässä minuuttiaikataululla. Jen ei pyydä niiitä erikseen, mutta avustajan pitää keskeyttää hänet missä tahansa ja tuoda hänelle ateria vaikkapa kokoushuoneeseen. Jos avustaja on minuutinkin myöhässä, Jennifer raivostuu, lähipiiriläinen paljasti työnkuvasta julkaisulle.