Formulatähden tyttöystävä rintavimmissa kuvissaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu The Pussycat Dolls -tanssiryhmä on niittänyt menestystä ja saanut useita kappaleitaan hittilistoille. Parin viime vuoden aikana ryhmä on kuitenkin ollut vaikeuksissa, ja syylliseksi ongelmiin on nimetty keulahahmo Nicole Scherzinger.

Formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva Nicole Scherzinger on poseerannut useita kertoja myös näyttävissä mallikuvissa myös vähissä vaatteissa. Nyt hänen näyttävimmät poseerauksensa on koottu kuvagalleriaksi. Katso kuvat tästä.

Nicole Scherzinger työstää parhaillaan oman soolomateriaaliaan eikä omien sanojensa mukaan edes tiedä mitä yhtyeelle kuuluu. Perez Hilton -blogin mukaan Nicole vielä lisäsi, ettei hänellä ole tietoa siitä tuleeko ryhmä enää julkaisemaan uutta materiaalia. Tämä siitä huolimatta, että hän on yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen.