Kohuväite: Paris Hilton salakuljettaa huumeita vaginassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton jäi taannoin kiinni Las Vegasissa, kun hänen käsilaukustaan löytyi poliisin tarkastuksessa kokaiinia. Kesän aikana Hilton jäi useita kertoja kiinni marijuanan hallussapidosta ympäri maailmaa.

Pian Las Vegasin pidätyksen jälkeen julkkistähden lähipiiristä vihjattiin lehdistölle, että Paris Hilton salakuljettaisi huumeita jalkojensa välissä. Nyt väitteille on tullut lisää tukea, kun Ryan Simkin julkaisee paljastuskirjan Hollywood-elämästä. Kirjassaan hän väittää Hiltonin salakuljettaneen huumeita vaginassaan.

– Kun Hilton oli lähdössä Eurooppaan, hän otti mukaansa Camel-sikarituubin, joka oli täytetty kokaiinilla ja ekstaasilla. Hän kertoi lentävänsä normaalilla lennolla. Kysyin että miten hän aikoo saada sellaisen määrän huumeita mukaansa, jolloin hän otti tuubin käteensä ja työnsi sen sisäänsä näyttäen kuinka tulisi huijaamaan lentokentän turvamiehiä. Hän jopa vihelsi laittaessaan sen sisäänsä. Klassikkotemppu, Ryan Simkin kirjoitti Hollywood Reporterin mukaan.