Rihanna alastomana pellolla singlensä kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna on nähty viime vuosina toinen toistaan seksikkäämmissä ja paljastavammissa asuissa niin konserttilavoilla kuin julkkisjuhlisssaankin. Äskettäin hänet kuvattiin tiukassa sotilas-henkisessä asussa uuden Battleship-elokuvansa kuvauspaikalla Havaijilla.

Nyt Rihanna julkaisee uuden Only Girl (In The World) -singlensä, jonka kannessa Rihanna poseeraa alastomana pellolla. Hän on peittänyt intiimit alueensa sylissään pitämällään punaisella iltapuvulla. Katso kuva alta.

Parhaillaan kuvattavassa Battleship-elokuvassa nähdään Rihannan debyyttirooli näyttelijänä, eli hän aikoo jatkossa laajentaa toimenkuvaansa myös elokuvien pariin. Toukokuussa vuonna 2012 ensi-iltansa saavan elokuvan miespääosissa nähdään Alexander Skarsgard ja Taylor Kitsch.

Rihanna Only Girl