Ashley Greenen hameenalus paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Nykyisin hän seurustelee The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa. Seurustelun myötä Ashley hautasi suunnitelmat New Yorkiin muuttamisesta.

Muutama päivä sitten Ashley käväisi Pariisissa, jossa hänet kuvattiin myös juhlimassa yhdessä 17-vuotiaan kollegansa Miley Cyrusin kanssa. Nyt hän on jo palannut Yhdysvaltoihin, jossa hänen minihameensa paljasti hieman liikaa kaunottaren noustessa taksista. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen LOL: Laughing Out Loud -elokuvarooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.