BB-Nino jätti ADHD-lääkityksen: ”En tarvitse sitä täällä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan jo toista kertaa asustava BB-Nino on vilkastuttanut talon elämää huumorintajullaan ja vauhdikkailla jutuillaan. Tänään Nino paljasti muille asukkaille, että hänellä on ADHD. Samalla hän kertoi jättäneensä lääkityksen BB-talon ulkopuolelle.

BB-Mia ja BB-Paul olivat kiinnostuneita mielialahäiriöistä ja ADHD:sta. Nino kertoikin mielellään aiheesta ja esimerkiksi lääkityksen vaikutuksesta hänen käyttäytymiseensä.

– Musta tulee silloin rauhallisempi. Mä pystyn keskittymään asioihin vähän paremmin. Mä pystyn tiskaamaan ja sellaista. En mä täällä tarvi sitä lääkitystä. Mullahan todettiin ADHD vasta kun mä olin 28-vuotias. Tutkimuksiin meni varmaan vuosi, Nino kertoi.

– Ei mun ADHD nyt pahimmasta päästä ole. Mä joudun hirveästi ponnistelemaan rahankäytössä, laskujen maksamisessa, kodin puhtaana pitämisessä ja sen sellaisessa. Koko elämä on sellaista helverin hullunmyllyä. Ihan kuin polttaisi kynttilää molemmista päistä. Siinä on sellainen hyvä puoli, että ADHD-ihminen masentuu tosi harvoin. Mulla ei ole pelkoa masennuksesta, kun ADHD pitää mut liikkeellä.