BB-Nino seurustelupaljastus tyrmistytti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jo toista kertaa asustava BB-Nino on ilmoittanut avoimesti olevansa homoseksuaali. Seksuaalista suuntautumista hän on korostanut rajuilla seksitarinoillaan. Tänään Nino kuitenkin tyrmistytti muut asukkaat paljastamalla yllättävän seurustelusuhteensa.

Niko ja Nino keskustelivat jälleen seksiin liittyvistä asioista. Keskustelun tiimellyksessä Niko muisteli, että Nino oli aikoinaan kertonut harrastaneensa nuorempana seksiä myös naisen kanssa. Nino tyrmistytti kuitenkin kuulijat kertomalla, että hänen edellisestä naissuhteestaan oli kulunut vain vuosi. Kaiken lisäksi Nino kertoi suhteen edenneen lopulta myös seurusteluun saakka.

– Siis vuosi sitten?! Mitä v**tua? Niko ihmetteli.

– Joo-o. Se riippuu vaan niin naisesta. Se nainen oli vaan semmoinen, että en mä vaan osaa selittää, Nino perusteli heterosuhdettaan.