Legendaarinen r&b-tähti kuoli sydänkohtaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu rhythm & blues -musiikin pioneeri Carlton ”King” Coleman on kuollut. Hän menehtyi tänä aamuna sydänkohtaukseen 78-vuotiaana sairaalassa Miamissa, Yhdysvalloissa

Laulajana Coleman nousi maailmanmaineeseen vuonna 1959 levyttämällään hittikappaleella (Do The) Mashed Potatoes. Hän levytti kappaleen yhdessä James Brownin yhtyeen kanssa, ja Miami New Times -lehden mukaan James Brown oli alunperin itse aikonut laulaa kappaleen, mutta levy-yhtiö ei antanut.

Ensimmäisen hittinsä lisäksi Coleman julkaisi myös lukuisia muita hittejä, kuten esimerkiksi The Boo Boo Song. Lisäksi hän esiintyi pitkällä ja menestyksekkäällä urallaan lukuisten muiden supertähtien kanssa. Laulu-uransa ohella Coleman toimi pitkään myös radiojuontajana.