Kim Kardashianin vanhoja nakukuvia julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian tuli aikoinaan tunnetuksi lähinnä suuresta takapuolestaan, jonka avulla hän pääsi vuonna 2007 poseeraamaan myös Playboy-lehden alastonkuviin ja sai sittemmin myös oman realityohjelmansa. Nyt Kim on raivostunut omista nakukuvistaan.

Playboy-lehti on nimittäin nyt julkaissut valokuvia, jotka ovat peräisin edellä mainitusta vuoden 2007 kuvaussessiosta, joka teki neitokaisesta julkkiksen. Kim Kardashian ei kuitenkaan suvaitse kuvien julkaisemista, sillä hänen mukaansa asiasta ei ole mainintaa hänen ja miestenlehden välisessä sopimuksessa. Katso kuvat tästä.

Nyt julkaistuissa kuvissa Kim nähdään alastomana, mutta intiimit paikat on kuitenkin totuttuun tapaan peitettynä. Viime aikoina hän on vihjannut ottavansa lisää silikonitäytettä takapuoleensa saadakseen lisää julkisuutta. Huhujen mukaan Kim kokee uhkaksi hänen 14-vuotiaan siskopuolensa Kendall Jennerin, joka on jo aloittanut oman malliuransa.