Megan Fox paljasti alusvaatteensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista suursuosioon jokunen vuosi sitten noussut Megan Fox on onnistunut pysyttelemään Hollywoodin kärkikaartissa, vaikka hän saikin taannoin potkut leffasarjan kolmannesta osasta. Sen jälkeen menestysroolit ovat kuitenkin loistaneet poissaolollaan.

Taannoin Megan Fox poseerasi kuitenkin FHM-miestenlehden paljastavissa kuvissa, mutta mitään intiimiä ei lehtikuvissa tuolloin nähty. Nyt näyttelijäkaunotar nähdään alusvaatteisillaan Elle-lehden juhlanumerossa. Lehti täyttää 25 vuotta, joten se on listannut myös 25 alle 25-vuotiasta menestyjää. Fox kuuluu tähän joukkoon ja poseeraa lehden kannessa ja sisäsivuilla. Katso kuvat tästä ja kansikuva alta.

Foxin yhä jatkuvasta suursuosiosta on tuoreimpana osoituksena viikonlopun Teen Choice Awards -gaala, jossa Megan palkittiin teinien äänestämänä vuoden naistähtenä. Jatkossa häneltä odotetaan kuitenkin uusia menestysrooleja mikäli kaunotar aikoo pysyä huipulla.

Megan Fox Elle