Miranda Kerrin muodot ihastuttivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr odottaa parhaillaan esikoistaan näyttelijämiehelleen Orlando Bloomille, mutta hän on ennen vatsansa pyöristymistä ehtinyt poseerata ahkerasti bikinikuvissa. Viime viikolla hänet nähtiin myös kolmiulotteisissa nakukuvissa Vogue-lehden Italian numeron sivuilla.

Nyt Mirandan bikinikuvia on jälleen julkaistu lehdessä, kun kaunotar markkinoi Victoria’s Secretin alusvaatteita ja bikineitä. Tällä kertaa Mirandan muodot näyttävät totuttua kurvikkaammilta, eli raskaudella on mahdollisesti ollut jo osuutta asiaan. Katso kuvat tästä.

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuodesta 2007 seurustellut australialaissyntyinen 27-vuotias Miranda Kerr on poseerannut jopa alastomana muiden muassa Pirelli-kalenterissa sekä i-D ja GQ -lehdissä. Kerr on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.