Maailman suurimmat 38KKK-rinnat poistettiin – menetti myös omat rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen Sheyla Hershey paisutti rintavarustustaan keinotekoisesti vuoden 2009 alkupuolella siinä määrin, että hänen virallinen kuppikokonsa oli parhaimmillaan huimat 38KKK, mikä oli maailmanennätys. Nyt rinnat ovat historiaa.

Sheyla joutui tukalaan tilanteeseen, sillä jättirintojen infektio oli vaarassa viedä muodokkaan mallin hengen. Lääkäreiden mukaan ainoa keino oli poistaa rinnat, ja ennätysnainen suostuikin lopulta operaatioon. Nyt neitokainen näyttää säästävän henkensä, mutta menetti silikonien lisäksi myös molemmat luonnolliset rintansa. Parantuminen on vielä kaukana, sillä nyt Hershey on rajulla antibioottikuurilla.

30-vuotias Sheyla Hershey pääsi jättirinnoillaan myös Guinnessin ennätystenkirjaan. Hänen varustustaan oli kasvatettu kymmenen kertaa ja edellinen koko oli 38FFF. Yhteensä hänelle on kuitenkin tehty jo 18 kauneusleikkausta. Ammatikseen Sheyla toimii – yllätys yllätys – laulajana, tanssijana ja näyttelijänä.

Sheyla Hershey