Näin 50 Cent suututti homoaktivistit – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent on ollut viime kuukausina useampaankin otteeseen otsikoissa rajujen Twitter-viestiensä merkeissä. Nyt hän on jälleen avautunut verkossa hieman odottamattomin sanakääntein ja saanut siitä syystä homoaktivistien vihat niskoilleen.

– Perez Hilton kutsui minua kusipääksi, joten lähetin pari kaveriani homohäihin. Ne eivät olleet hänen, mutta siitä huolimatta se sai oloni tuntumaan paremmalta, 50 Cent kirjoitti.

Kirjoituksen yhteydessä Fifty julkaisi kuvan, jossa kaksi pukumiestä juoksee pakoon vihaista ihmisjoukkoa. Homojen etuja ajava Glaad-järjestö on tuominnut seksuaalivähemmistöä loukkaavan kirjoituksen heti tuoreeltaan, People uutisoi. Järjestö on vaatinyt hiphop-tähteä vetämään homovastaisen kirjoituksensa takaisin, sillä heidän mukaansa tällaisella asialla ei saa edes vitsailla.

50 Cent