BB-salatehtävä alkoi – salainen kihlapari taloon

Big Brother · Stara.fi

Tänään Big Brother -taloon astelee neljä uutta asukasta, joista ensimmäisenä esiteltiin juuri BB-Ellinoora. Hän on Kuopiossa asuva 19-vuotias lähihoitaja. Hänen kanssaan taloon asteli myös 27-vuotias BB-Esa-Tapio.

Ellinoora kertoi asukkaille, että hänen unelmamiehensä on rikas ja että miehellä pitää olla Audi. Ellinoora täyttää 23. syyskuuta 20-vuotta, eli hän viettää BB-talossa syntymäpäiviään.

– Herranjumala! BB-Satu huudahti huomattuaan että uusi asukas asteli taloon.

– Tervetuloa. Kukas sinä olet, Satu sai viimein esiteltyä itsensä ystävällisesti muiden asukkaiden esiteltyä itsensä.

– Hei mikä tämä on? BB-Habib tiedusteli korrektisti Ellinooralta.

27-vuotias Esa-Tapio oli selvästi Ellinooraa vaisumpi. Pian taloon astelee kuitenkin myös hänen kihlattunsa, tumma kaunotar BB-Riikka, ja samalla hetkellä Suomen Big Brotherissa alkaa kaikkien aikojen salatehtävä. Pariskunnan on nimittäin määrä salata suhteensa muilta asukkailta. Pariskunta on ollut kihloissa vuoden 2009 kesäkuusta saakka.