BB-Ksenialle rangaistus – rikkoi toistuvasti sääntöjä

Big Brother · Stara.fi

BB-Ksenia sai tänään tietää saavansa rangaistuksen, koska on rikkonut toistuvasti talon sääntöjä. Hetki sitten Isoveli ilmoitti asiasta talon sohvalle kokoontuneille asukkaille.

Syynä Ksenian rangaistukseen on se, että eilisten bileiden tiimellyksessä hän rikkoi peräti kaksi langatonta mikrofonia. Jännityksen tiivistämiseksi Isoveli ei vielä nyt kuitenkaan ilmoittanut mikä Ksenian rangaistus tulee olemaan, vaan sen sijaan ilmoitti että rangaistuksesta ilmoitetaan myöhemmin.

– Olis ollut kyllä ihme jos mitään ei olisi tullut. Eilen kävi kuitenkin parikin sellaista pahaa, Niko totesi.

Talossa on viimeisen parin päivän aikana rikottu sääntöjä monien asukkaiden toimesta, lukuisia kertoja ja monin tavoin. Isoveli onkin joutunut kuuluttamaan sääntörikkomuksista useita kertoja päivässä. Tästä syystä asukkaat uskovat nyt, että Ksenian sääntörikkomuksesta rangaistus tulee kaikille asukkaille.