BB-Nino: Marikaa kiusataan talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunteet nousivat taas eilen illalla pintaan, kun asukkaat saivat lauantaibileiden tiimellyksessä alkoholia nautittavakseen. BB-Marika onnistui jälleen suututtamaan muita sekoilullaan.

Muut tyrmistyivät, kun esimerkiksi asukkaiden saadessa lisää juomaa vahvasti juopunut Marika ryntäsi varastohuoneeseen. Hän kahmaisi juomatölkit syliinsä sillä seurauksella, että suuri osa tölkeistä lenteli pitkin lattioita. Ainakin Mari ja Satu menettivät tempauksen vuoksi malttinsa.

BB-Nino ei kuitenkaan pidä tavasta, jolla muut kohtelevat nykyisin Marikaa. Hän kertoikin, ettei pidä siitä että muut ”dissaavat” Marikaa ja vertasi sitä kiusaamiseen. Samalla hän myönsi lähteneensä joskus itsekin mukaan touhuun.

– Tavallaan sellasta kiusaamista oikeesti. Marika on oikeesti oma itsensä täällä, Nino totesi ohjelman verkkosivujen mukaan.