Kymppilinja paljasti mistä hauki-teema löytyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymppilinja-yhtyeen kesäsingle Minä on saanut runsaasti radiosoittoa ja keikoillakin kappale toimii mainiosti. Viihdelehti Stara tapasi bändin Tampereella Blockfest-tapahtuman yhteydessä, ja haastattelussa yhtyeen jäsenet paljastavat mistä kappaleen hauki-teema alunperin löytyi.

– Se oli Mariskan teksti. Niitä tekstejä ei muutettu oikeastaan yhtään. Silloin kun Mariska lähetti ensimmäisen version teksteistä, niin se oli sit se millä mentiin loppuun asti, Janne W kertoi.

– Mariska itse sanoi, että sillä on ollut tosi monta vuotta toi hauki-juttu pöytälaatikossa ja että se on moneen biisiin halunnut sen heittää. Nyt se halus sen heittää tähän biisiin siten että ottakaa tai jättäkää, Niko kertoi.

– Mariska sanoi että jos tuo kertosäe tai noi tekstit eivät tule siihen, niin sit me kirjoitetaan ne tekstit ja se tulee vetämään sen mitä me kirjoitetaan. me haluttiin siihen kuitenkin Mariskan näkökulma ja tyttönäkökulma ja päädyttiin siihen, Janne lisäsi.

Katso Kymppilinja-yhtyeen videohaastattelu tästä: Osa 1 ja osa 2.