Traileri liian väkivaltainen – koko elokuva hyllytettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli-näyttelijä Lily Cole on saanut ikävän takaiskun näyttelijäuralleen, kun hänen seuraava elokuvansa on hyllytetty liian väkivaltaisena. Päätös tehtiin sen jälkeen, kun The Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll -elokuvan traileri julkaistiin verkossa.

Katsojia shokeerannut traileri osoittautui aivan liian väkivaltaiseksi. Siksi elokuvastudion johto päätti hyllyttää koko elokuvaprojektin ainakin toistaiseksi, Mail on Sunday uutisoi tänään. 22-vuotias Lily Cole esittää tässä goottirokkari Marilyn Mansonin ohjaamassa elokuvassa Alicen roolia. Elokuvassa nähdään myös Hollywood-tähti Tilda Swinton.

– Traileri aihutti niin suuren vastareaktion, että teimme päätöksen hyllyttää koko projektin. On epätodennäköistä että elokuva tullaan koskaan näkemään valkokankaalla, lehdelle vahvistettiin.