Lily Allen pelkää keskenmenoa: ”Se vain tapahtui”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkiuransa ainakin toistaiseksi jättänyt brittiläinen poptähti Lily Allen odottaa parhaillaan esikoistaan, jonka hän kertoi viime viikolla olevan poika. Odotus ei ole kuitenkaan sujunut aivan niin onnellisesti kuin olisi voinut toivoa.

Lily Allen on paljastanut The Sunday Times -lehden haastattelussa kuinka nopeasti hän tuli lopulta raskaaksi ja samalla hän kertoo kärsineensä komplikaatioista raskauden alkuvaiheessa. Poptähden ensimmäinen raskaus päättyi pari vuotta sitten keskenmenoon, ja nyt hän pelkää saman toistuvan.

– Lopetin ehkäisypillereiden syömisen ja, kumma kyllä, viikon kuluttua se tapahtui. Sen jälkeen odotus on ollut todella vaikeaa, sillä minulla on ollut komplikaatioita. Minulla oli puolentoista viikon ajan runsasta verenvuotoa ja minulle tehtiin paljon kaikenlaisia tutkimuksia. Olen siitä saakka elänyt jo kolme kuukautta pelon vallassa, Allen kertoi lehdelle.