Tyttöbändi hajosi – laulajakaunotar omille teilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Cheryl Cole tuli alunperin tunnetuksi brittiläisestä Girls Aloud -yhtyeestä, joka on jatkanut toimintaansa Cherylin erosta huolimatta. Menestystä bändi ei ole tosin sittemmin niittänyt, ja viime aikoina tyttöbändin on huhuttu olevan historiaa.

Levy-yhtiö on kiistänyt hajoamisen, mutta nyt asia on vahvistettu. Bändi on nimittäin jälleen menettänyt yhden jäsenistään, kun Los Angelesissa asunut Nadine Coyle ilmoitti jättäneensä yhtyeen. Hän työstää parhaillaan ensimmäistä soololevyään, jonka ensimmäinen single julkaistaan lähiaikoina.

Nadine on ollut bändin muiden jäsenten kanssa huonoissa väleissä jo pitkään, eivätkä muut ole suostuneet olemaan Coyleen yhteydessä edes hänen käydessä Lontoossa. Pari viikkoa sitten Nadine Coyle saapui Lontooseen tapaamaan bänditovereitaan, mutta muut eivät halunneet olla tekemisissä hänen kanssaan.

– Se murskasi Nadinen ja sai hänet ymmärtämään kuinka etäiset suhteet heillä nyt ovat. Heidän välinsä ovat kireät ja hän oli tyrmistynyt nähtyään kuvia muista tytöistä juhlimassa yhdessä. Häntä ei koskaan kutsuttu noihin juhliin, vaikka hän matkusti Britanniaan tapaamaan bänditovereitaan, lähde kertoi The Sun -lehdelle.