Näki Britneyn masturboimassa – vaatii 10 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet jo pariin otteeseen kuinka poptähti Britney Spearsin entinen henkivartija haastoi laulajan oikeuteen nähtyään hänet alastomana. Laulajan entinen turvamies ja entinen poliisi, 29-vuotias Fernando Flores, on nyt ilmoittanut haluamansa korvauksen määrän.

Brittiläisen The Sun -lehden mukaan Flores vaatiin kymmenenmiljoonan dollarin korvauksia siitä että ahdistui nähtyään Britneyn toistuvasti alastomana. Lisäksi hän kertoi eilen uusia yksityiskohtia entisen suojattinsa nakuilusta. Henkivartijan mukaan Spears esimerkiksi vääntelehti alastomana sängyllä hipelöimässä itseään Floresin nähden.

– Rutiini oli aina sama. Hän pyysi minua saapumaan makuuhuoneeseensa 15 minuutin kuluttua ja varoitti saapumasta myöhässä. Kun pääsin sinne hän oli alasti. Kerran kävelin sisään ja hän näytti tyydyttävän itseään sängyllä. Hänen kätensä hivelivät vartaloa ja kasvot näyttivät siltä että hän oli jonkin aineen vaikutuksen alaisena, Flored kertoi.

– Minusta hän luuli, että olisin kiihottunut sellaisesta seksuaalisesti ja että tekisin hänen kanssaan jotain. Poistuin kuitenkin paikalta. Hän yritti iskeä minua useammin kuin kykenen muistamaan. Kerroin asiasta esimiehilleni, mutta he eivät ottaneet minua vakavasti. Lopulta minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin ottaa lopputili.

Lisäksi Flores on aiemmin kertonut laulajan kumarrelleen hänen edessää ilman alushousuja. Nyt hän kertoo, että suojatin tahalliset nakuilut ja viettely-yritykset tekivät hänen elämästään helvettiä, koska ne saivat hänet tuntemaan itsensä seksiobjektiksi. Viettely-yritykset alkoivat jo viikon työskentelyn jälkeen. Henkivartijan mukaan nakuilut olivat vain osa rankoista kokemuksista, joiden kanssa hän joutui tekemisiin Britneyn kanssa.