Snooki vilautti televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Tällä viikolla neitokainen tuomittiin oikeudessa hänen riehuttuaan juovuspäissään rannalla.

Kohujulkisuudesta pitävä Snooki paljasteli taannoin hieman liikaa pitäessään hauskaa Seaside Heightsin huvipuistossa. Nyt Snooki on vilautellut myös realityohjelmassaan. Neitokaisen rinnat vilahtivat kun hänet yllätettiin nukkumassa. Katso kuvakaappaukset tästä.

Taannoin selvisi, että Snooki ei olekaan italialaistaustainen, kuten hän ja muut Jersey Shore -sarjan tähdet ovat julkisuudessa antaneet ymmärtää. Myös sarjan toinen tähti Jenni ”Jwoww” Farley on paljastanut olevansa sukujuuriltaan espanlajainen eikä italialainen. Jwoww on ikuistettu lukuisia kertoja bikineissä, mutta Snooki on pitänyt rehevän vartalonsa yleensä vaatteiden alla piilossa.