Sofia Vergara lupasi juosta alastomana kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar on menestynyt myös seksikkäimpien naisten listoilla.

Äskettäin Vergaran tähdittämä televisiosarja Modern Family voitti arvostetun Emmy-palkinnon. Suosikkisarja oli 20 vuoteen ensimmäinen ABC-kanavan komedia, joka palkittiin Emmy-pystillä. Palkinto ei ollut siis odotettavissa, joten Sofia meni lupaamaan jotain erikoista. Hän lupasi nimittäin juosta alastomana pitkin Hollywoodin Sunset Boulevardia mikäli sarja voittaisi palkinnon.

Sofian kollegat tosin lisäsivät lupaukseen ehdon, että he voivat tarvittaessa juosta Vergaran sijaan, mikäli hänen kuntonsa ei kestä tempausta. Nyt kaunottaren odotetaan lunastavan lupauksensa. Viranomaiset voivat tosin olla asiasta toista mieltä, sillä lain mukaan kadulla ei saa näyttäytyä alastomana. Taannoin samaan lakipykälään törmäsi myös laulaja Enrique Iglesias, joka lupasi nakuilla jalkapallon MM-kisojen voiton kunniaksi. Lupaus kuitenkin lunastettiin.

38-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan parhaiten Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana vuoden 2009 tuotantokaudelta. Hänet on lisäksi nähty kymmenessä elokuvassa sekä yhtä monessa televisiosarjassa ja näytellyt myös Broadwayn teatterilavalla. Vuonna 2009 hän oli mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Hänet löydettiin malliuralle alunperin uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. Nykyisin hän näyttelee Täydelliset naiset -sarjan kolumbialaisessa versiossa. Sofia synnytti esikoisensa vain 20-vuotiaana.