BB: Ksenian mokista rangaistiin kaikkia – paitsi Kseniaa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Isoveli kertoi eilen asukkaille, että BB-Ksenia on rikkonut talon sääntöjä siinä määrin, että hänelle tullaan langettamaan rangaistus. Eilen sitä ei vielä paljastettu, mutta jännitys päättyi tänään.

Isoveli ilmoitti, että Ksenia on rikkonut kaksi mikrofonia ja tietoisesti häirinnyt kameroita. Kaikki nämä yhden vuorokauden sisällä. Talon päällikkö BB-Satu kävi kuuntelemassa Isovelin käskyt ja päiväkirjahuoneesta palatessaan komensi asukkaat ulkovaatteisiin ja muodostamaan rivin talon pihamaalle.

– Ei auttanut, että menit ilman paitaa, BB-Ellinoora totesi.

– Minä takia sun pitää yllyttää sitä, kun sä tiedät että Ksenia on tollanen yllytyshullu, BB-Nino totesi Villelle.

Asukkaiden marssittua ulos Satu kertoi että tehtäväalueen päiväkirjahuone ja vessa ovat käytettävissä, mutta sisään taloon ei ole asiaa. Tämän jälkeen Ksenia istutettiin tuoliin, jonka viereen oli katettu muun muassa kuohuviiniä, juustoja ja muita ruokia. Satu on nimetty palvelijaksi, jonka tehtävä on syöttää ja juottaa Kseniaa. Muut asukkaat tarjoavat Ksenialle ”näytelmää” oikeaoppisesta porealtaaseen menosta. Tätä jatketaan niin pitkään kunnes Isoveli toisin määrää. Tulossa voi siis olla pitkä ilta.