BB: Ksenia veti päiväkännit muiden raataessa: ”Tissit paljaana päiväkirjahuoneessa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat raatavat parhaillaan rangaistuksen kimpussa, kun samaan aikaan rangaistuksen aiheuttaja BB-Ksenia istuskelee tuolilla ja juo runsaasti kuohuviiniä. Tähän mennessä alas on mennyt jo pullollinen kuohuvaa ja Ksenia on siten vetänyt samalla pienet päiväkännit.

– Mä voin myöntää sen, että mä oon kännissä. Harva myöntää sen, diu diu diu diu, Ksenia lauleskeli.

Muut tyytyivät lähinnä naureskelemaan 19-vuotiaan teinitytön touhuille, kun he itse esittivät kerta toisensa jälkeen kuinka pihamaan porealtaaseen mennään oikeaoppisesti. Samalla puheissaan takelteleva Ksenia kertoi päiväkirjahuoneen tapahtumista ja tuli samalla mahdollisesti rikkoneeksi myös sääntöjä.

– Mä olin tissit paljaana päiväkirjahuoneessa ilman paitaa. Ja mä vaadin saada uutta hierontaa. Älkää muistako tätä pahalla. Mä tiedän jo kuka on seuraavassa häätöäänestyksessä. PS: En enää ikinä riko mikkejä. I respect, Ksenia kertoili tuoliltaan käsin.

– Arvostan juomapäätäsi, BB-Hannu puolestaan totesi lakonisesti.