BB-Niko: ”Nino sä oot ihmisjätettä, sä oot ulkohuussi”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on ollut tänään koko päivän odottava tunnelma, kun asukaat odottelevat malttamattomina alkaneen viikon viikkotehtävän alkamista. BB-Nino on viihdyttänyt asukkaita rivoilla jutuillaan, ja BB-Niko sai niistä jälleen kerran tarpeekseen.

– Nino sä oot ihmisjätettä, sä oot ulkohuussi. Bajamaja. Sellainen, jota ei ole koskaan siivottu. Mua vähän kuvottaa, Niko totesi.

– Onko noin? Hyi! Sä oot törkee, Nino ihmetteli.

– Susta tulee mieleen sellainen seksirikollinen. Sähän se törkee oot. Sä menit vaan eteenpäin, vaika toinen ei halunnut, Niko viittasi Sampon taannoiseen ahdistelutapaukseen, jonka takia Nino poistettiin talosta.

– Se oli vaan leikkiä. Itse se tuli yksi yö ihan iholle kiinni ja mä yritin kammeta vastaan. Se on kaikki nauhalla. Niko on ihmisvittu, sellainen feikkaaja. Sellainen kätyri, joka tänne on palkattu. Kelatkaa nyt se on täällä taas. Joo, kätyri, Nino vakuutti muille.