BB-Nino: ”Missä v**ussa on mun homomiehet?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon asteli eilen neljä uutta asukasta, mutta BB-Nino ei ollut lainkaan tyytyväinen tuotantoyhtiön valintoihin. Taloon muutti yksi mies ja kolme naista. Ainoa mieskin korosti olevansa täysin hetero, ja todellisuudessa hän onkin kihloissa yhden naistulokkaan kanssa.

– Oon täysin heterona. Ettei Nino sit kannata alkaa keulimaan, BB-Esa-Tapio totesi jo esittelyssään.

Nino oli suivaantunut lähinnä siitä, että taloon ei ole hänen lisäkseen saatu toista homoseksuaalia miestä. Hän olisi toivonut saavansa kaltaistaan seuraa, mutta ainakaan vielä sitä ei ilmaantunut.

– Missä v**ussa kaikki mun homomiehet on? Tää on taas ihan epäonnistunut. Tää on niin väärin! Mä olin ihan varma, että tänne olisi tullut mullekin joku. Mä ihmettelin että miks mä olen tullut tänne sekaan. Mä oon ainut homo, Nino valitteli pian asukkaiden saavuttua.

– Ville on puoliksi homo, kun se lupasi ottaa sulta suihinkin, BB-Satu yritti lohduttaa Ninoa.

Talossa on parhaillaan 16 asukasta, joka lienee ennätys. Tällä kaudella asukkaita onkin tullut ja mennyt ennätysmäistä vauhtia, ja sen ovat myös asukkaat huomanneet.

– Meillä on ollut täällä 22 ihmistä kolmen viikon aikana. Hirveä ravaus vain käynyt, BB-Mia ihmetteli.