Harvinainen hätätiedote television pääkanavilla – ihmisiä pyydetään hakeutumaan sisätiloihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan televisiokanavilla annetaan Suomenkin mittapuussa harvinaista hätätiedotetta, jossa varoitetaan teollisuushallin palosta Kaarinassa aiheutuvista myrkyllisistä savukaasuista.

– Teollisuushallipalon vuoksi erittäin sankkaa savun muodostusta Kaarinassa alueella Kuhilaispelto, Kesämäki, Soukkio ja Hulkkio. Ihmisiä pyydetään hakeutumaan sisätiloihin ja sulkemaan ovet, ikkunat ja ilmastoinnit sekä pysymään sisällä, tiedotteessa ohjeistetaan.

Tiedote näkyy juuri nyt esimerkiksi Yleisradion pâäkanavilla sekä MTV3-kanavan Kymmenen Uutisten lähetyksen päällä. Hätätiedote alkaa kovaäänisellä morsetuksella, jonka aikana ruudun ylälaitaan ilmestyy tiedotteen teksti punaiselle pohjalle. Lisätietoja Yleisradion teksti-tv:n sivulta 112.