Näitä Kim Kardashianin kuvia ei Playboyssä nähty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian tuli aikoinaan tunnetuksi lähinnä suuresta takapuolestaan, jonka avulla hän pääsi vuonna 2007 poseeraamaan myös Playboy-lehden alastonkuviin ja sai sittemmin myös oman realityohjelmansa. Nyt Kim on suivaantunut siitä, että Playboy on julkaissut lisää hänen vanhoja nakukuviaan.

Playboy-lehti julkaisi viime viikolla verkossa valokuvia, jotka ovat peräisin edellä mainitusta vuoden 2007 kuvaussessiosta, joka teki neitokaisesta julkkiksen. Näitä kuvia ei kuitenkaan aikoinaan lehdessä nähty. Viikonloppuna verkkoon päätyi pari ensimmäistä otosta ja nyt loputkin rohkeista alastonkuvista leviävät verkossa. Katso kuvat tästä.

Viimeisimmät kuvat ovat varsin rohkeita ja siksi lapsilta kiellettyjä. Niissä Kim nähdään alastomana, myös intiimit ruumiinosat paljaana. Vielä ei ole saatu varmuutta aikooko Kim ryhtyä oikeudellisiin toimenpiteisiin kuvien julkaisemisen takia, mutta hän on ehtinyt jo ilmoittaa että kuvien julkaisusta ei ole aikoinaan sovittu.