BB-Ksenian uudet alastonkuvat julkaistiin verkossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen jälleen bileitä, kun taloon saatiin neljä uutta asukasta. Illan tiimellyksessä asukkaat myös juopuivat hieman, ja tälläkin kertaa BB-Ksenia kadotti estonsa ja paljasteli normaalia rohkeammin.

Aiemmin päivällä talosta sittemmin jo häädetty BB-Mari tyrmistyi kuullessaan, että asukkaiden vessa- ja kylpyhuonekäynnitkin voidaan esittää televisiossa. Ksenia mahdollisesti oletti että näin ei ole, mutta nyt kuvat on kuitenkin julkaistu verkossa. Katso kuvat tästä.

Nyt julkaistuissa tuoreissa kuvissa Ksenia nähdään vaihtamassa bikineitä ylleen, eivätkä hänen intiimit ruumiinosansa säästyneet kuvaamiselta BB-talon kylpyhuoneessa. Jo aiemmin 19-vuotiaan tumman kaunottaren alastonkuvia on levinnyt laajalti verkossa. Tuoreetkin kuvat ovat levinneet välittömästi internetin kuva- ja keskustelupalstoille.