Kummeli kiertueelle Eppu Normaalin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen huumoriryhmä Kummeli suuntaa uuden viihderevyynsä merkeissä kiertueelle yhdessä Eppu Normaali -yhtyeen kanssa. Kokoonpano nähdään marras-joulukuussa kymmenellä keikalla ympäri Suomea.

Parin tunnin esityksen aikana lavalla nähdään Kummeli legendaarisimpia hahmoja, ja esitystä rytmittävät Eppu Normaalin kappaleet. Kummelin Heikki Silvennoinen on jo lämmitellyt jäsenet ja astunut vetreänä kiertueen lähtötelineisiin.

– Minua kiinnostaa ennen kaikkea päästä sotkeutumaan Eppujen biiseihin ja tiedän, että Pertti ”Speedy” Keinonen on aina haaveillut päästä soittamaan Juha ja Pantse suohon. Uskon myös, että koko Eppu Normaali -yhtye saa mukavia näytteitä Kari ja Karvattomien huikeasta lavakarismasta ja pystyvät hyödyntämään kokemusta tulevilla keikoillaan, Kummelin Heikki Silvennoinen kertoo.

SUURI JOULULAHJA -KIERTUE

12.11. Rovaniemi, Lappi Areena

13.11. Oulu, Oulun Energia-areena

18.11. Kuopio, Kuopio-halli

19.11. Lahti, Lahti-halli

20.11. Jämsä, Himos Areena

27.11. Turku, Turkuhalli

1.12. Helsinki, The Circus

2.12. Helsinki, The Circus

3.12. Helsinki, The Circus

4.12. Lempäälä, Ideapark