Kuolleelta supertähdeltä vaaditaan suuria veromätkyjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu tiskijukkatähti DJ AM, eli Adam Goldstein, menehtyi epäselvissä olosuhteissa viime vuoden elokuussa. Tyttöystävänsä eroa tuolloin surrut ja erittäin pidetty julkkistähti löydettiin menehtyneenä New Yorkin Manhattanilla sijaitsevasta kodistaan.

Menehtyneeltä julkkistähdeltä vaaditaan nyt, yli vuosi kuoleman jälkeen, 88.050 dollarin edestä maksamattomia veroja vuosilta 2006 ja 2007. Kalifornian veroviranomaiset jättivät asiassa kanteen tuomioistuimeen viime tiistaina. Siinä kuolinpesää vaaditaan maksamaan lisäverot, TMZ uutisoi. Haaste ei ole ensimmäinen laatuaan, sillä pian Goldsteinin kuoleman jälkeen häneltä vaadittiin miljoonien korvauksia kiinteistökaupoista.

Ruumiinavauksen mukaan DJ AM menehtyi huumausaineiden tapaturmaiseen yliannostukseen, eli kuolema oli vahinko. Goldsteinin elimistöstä löytyi jäämiä muiden muassa kokaiinista, kipulääkkeistä ja masennuslääkkeistä. Niiden yhteisvaikutuksen epäillään muodostuneen lopulta kohtalokkaaksi.