Lea Michele ei ollut tarpeeksi kaunis tv-rooleihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeenkin pian rantautuva Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion. Sarjan kaunotar Lea Michele rankattiin keväällä arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle.

Viime aikoina Lea Michele on kuitenkin otsikoissa hieman toisenlaisissa merkeissä, sillä hänestä on esimerkiksi vuotanut verkkoon paljastavia kuvia. Taannoin Michele kertoi olevansa ylpeä juutalaisesta nenästään, ja nyt hän on paljastanut ettei ollut tarpeeksi kaunis televisiorooleihin. Hän kertoi, että ennen Glee-rooliaan häneltä meni monia rooleja sivu suun ulkonäön takia. Nykyisin tilanne on onneksi aivan toinen.

23-vuotias Lea Michele Sarfati on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Hän aloitti näyttelemisen jo lapsena Broadwayltä Les Miserables -näytelmässä. Useiden musikaalien jälkeen hän sai alan palkintojen myötä jalansijaa myös toisenlaisissa rooleissa. Parhaiten Michele tunnetaan kuitenkin Rachel Berryn roolistaan Glee-suosikkisarjassa. Hän oli mukana Time-lehden julkaisemassa maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalla vuonna 2010. Hän on saanut arvostettuja palkintoja myös Glee-sarjasta.