Rocktähti poltti marenkia – luuli sitä kokaiiniksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaan Rollig Stones -yhtyeen jäsen Ronnie Wood on paljastanut nolon mokan menneisyydestään. Rajusta alkoholi- ja huumeriippuvuudesta pitkään kärsinyt rocktähti kertoi luulleensa marenkia kokaiiniksi.

63-vuotias Ronnie Wood kertoi News of the World -lehden haastattelussa kieltäneensä aikoinaan lapsiaan syömästä marenkia, koska hän luuli sitä huumeeksi. Wood oli nimittäin kerran erehtynyt polttamaan sokerista tehtyä marenkia huumeen sijaan.

– Ajauduin niin huonoon tilanteeseen, että ryömin polvillani maassa etsien crack-piipusta mahdollisesti pudonneita murusia. Kielsin jopa lapsiani syömästä marenkia kotona, koska erehdyin kerran polttamaan marengin sokeria crack-piipussani, Wood kertoi.

1980-luvulla Wood käytti päivässä jopa 4.00o euron edestä rahaa huumeisiin. Hän on käynyt 30 vuoden uransa aikana seitsemän kertaa vieroitushoidoissa. Nyt rocktähti on ollut omien sanojensa mukaan kuivilla puolen vuoden ajan ja kiittää siitä nykyistä tyttöystäväänsä Ana Araujoa.