Futistähden nuoret prostituoidut pyysivät vaimolta anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulunut vuosi on ollut kaikilla mahdollisilla mittareilla urheilumaailman vauhdikkain vuosi mitä seksiskandaaleihin tulee. Tuorein tapaus on kuohuttanut erityisesti Britanniassa, kun julkkisfutari Wayne Rooney jäi kiinni uskottomuudesta prostituoitujen kanssa samalla kun hänen vaimonsa oli raskaana.

Tapaus on tähän mennessä ollut erittäin värikäs, ja osapuolet ovat lehtitietojen mukaan yrittäneet hieroa sopua monin tavoin. Eilen Rooneyn käyttämät prostituoidut esittivät julkisen anteeksipyyntönsä futarin Colleen-vaimolle. 21-vuotias Jenny Thompson ja 23-vuotias Helen Wood pahoittelivat aiheuttamaansa mielipahaa News of the World -lehden haastattelussa.

Jalkapallotähti Wayne Rooney on skandaalinsa takia pudonnut suositusta tähdestä jopa omien fanien hylkimäksi heittopussiksi. Hänen yksityiselämänsä on revitty auki brittimedioissa ja sieltä kaivetaan parhaillaan kaikkea mahdollista vähänkin epäilyttävää. Perjantaina Rooney julkaisi vetoomuksen, että lehdet jättäisivät hänet rauhaan ja antaisivat hänen selvitellä rauhassa sotkujaan.