BB: Hannu sai salatehtäväksi vikitellä salapari-Riikkaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talo on muuttunut viikkotehtävän ajaksi laivaksi, joka ruorissa olivat aamuyön tunteina BB-Riikka ja BB-Hannu. Riikan poistuttua päiväkirjahuoneeseen Hannu sai käskyjä jakavalta ”Pöntöltä” määräyksen ryhtyä vikittelemään Riikka.

Hannu ei ollut uskoa korviaan, kun hänelle annettiin BB-talon pihamaan linnunpöntöstä käsin romanttinen salatehtävä, jonka mukaan hänen tuli ryhtyä lämmittelemään Riikkaa. Hän ei kuitenkaan tiedä, että Riikka on siviilissä kihloissa talossa olevan BB-Esa-Tapion kanssa.

– Kun Riikka tulee bäkkii, sä alat heittää sille hyvää settii. Kehut kuinka kauniit silmät sillä on, Pönttö ohjeisti Hannua.

– Kuulostaa aika kornilta, Hannu totesi epäuskoisena.

– Niin kuulostaakin. Se on se juttu. Jos sä sössit tän jutun, niin mä järkkään sut aikamoiseen kuseen. Mulla on kuuma linja ja kylmä linja. Noi pikku rankkujutut ei oo vielä mitään, Pönttö jatkoi.

Hannu käskettiin kehumaan Riikkaa ja tämän silmiä yön lisäksi myös seuraavana päivänä. Mies sai neuvoteltua luvan käyttää kornien korulaudeisen sijaan itse parhaaksi katsomaansa kieltä Riikan kehumisessa.